Pride i en och annan bild

3 Aug

Igår var det flatgala (superbra med Moa Svan och Nour El-Refai i spetsen – men det varade endast i nittio minuter, NITTIO! Schlagerkvällen pågår i evigheters evigheter), idag är det paraddags i galen stekhetta och efter i afton är Stockholm Pride slut för den här gången. Jag hinner förhoppningsvis rapportera och reflektera lite utförligare när hela cirkusen är över, men tills dess bjuder jag på en och annan bild från vår pridevecka – vissa av dem har ni kanske redan sett på Instagram.
image image image image image image image…och för övrigt blev jag dagen till ära intervjuad av den kalmaritiska lokaltidningen Östran. Under en halvtimme lång intervju sa jag sååå mycket smart och viktigt om normkritik och likabehandling i skolan, om normer i småstan och i hbtq-communityt… men kom detta med? Nej, förstås inte – mindre lokaltidningar kör förstås hellre på den lokala och familjära vinkeln. Suck.

Ett svar to “Pride i en och annan bild”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Snart är det slut på det roliga… eller så är det bara början? | mina Sanna ord - augusti 6, 2013

    […] mest hela tiden, och även under de avkopplande dagarna i Malmö samt förstås i det att Pride sög musten ur den allra sista […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: