Alltså, en nominering till Blog awards skulle ju sitta rätt fint

10 Maj

Det känns lite pinsamt och självförhärligande, men… nu kör jag: Ni som har följt mig ett tag, kanske ända sedan starten i januari 2013 eller bara den senaste tiden, och som gillar det ni läser hos mig, skulle ni möjligen vilja glädja mig med en nominering till årets Blog awards..?

Förra året hade jag inte hållit på så värst länge (dock jäkligt aktivt!) och då lovade jag mig själv att nästa år, dååå jäklar! Men så kom ett nytt, tufft jobb emellan, depression och sjukskrivning och bloggandet slog av på takten. Dock har ni inte helt sluppit undan mig, och för att vara lite sådär härligt icke-ödmjuk så måste jag säga att jorå, det jag publicerar är faktiskt allra oftast av god kvalitet! Minsann! Dessutom finns det förhållandevis få aktiva hbtq-bloggare som både bloggar normkritiskt, om skolan, samhällsövergripande och om föräldraskap…

Så, har ni ingen annan att nominera eller tänkte ni ändå nominera en drös bloggar: Bjussa på en dårå! För mina texter om hbtq, för mina genusinlägg, för mina föräldraskapstexter, för flatfilmsfredagen eller för de numera rätt sällsynta skolinläggen. Ni har min ❤ för alltid!

(Kategori? Tja, Guldpennan kanske? Känner inte riktigt att jag platsar i opinionsbildarkategorin, även om det vore coolt som attan. Livsstilsbloggare? Ni får avgöra! Och OM ni nominerar, tala gärna om för mig i vilken kategori… intressant att läsa hur ni tolkar min blogg, liksom. Här hittar ni länken. Igen.)

Ps. Tala gärna om i kommentarsfältet vilka fler bloggar ni tänker nominera! Bloggtipsa mig och varandra 🙂

Ps2. Jag har hittills nominerat When darkness falls, Oxhen och Mondokanel. Får se vilka fler det blir.

16 svar till “Alltså, en nominering till Blog awards skulle ju sitta rätt fint”

 1. Maria BOLLEN HELSTAD maj 10, 2014 den 7:48 f m #

  Nominerad till guldpennan. Tveklöst! Du skriver fantastiskt skarpt varmt och humoristiskt. Go go go!

 2. Anna maj 10, 2014 den 8:21 f m #

  Jag nominerade dig faktiskt till opinionsbildare, eftersom du ofta är väldigt politisk och tankeväckade! ❤

 3. Roos maj 10, 2014 den 8:34 f m #

  Har redan nominerat dig, till guldpennan! Men du skulle passa bra i opinionsbildarkategorin också 🙂 hoppas det går vägen så du får gå på gala!

 4. Sara maj 10, 2014 den 9:23 f m #

  Nominerat dig till guldpennan!
  Här är motiveringen jag skrev:
  Sannas ord är slagkraftiga och VIKTIGA! Hon är skarp i sitt skrivande och hon sätter ord på mina tankar kring lärande och HBTQ-frågor. Gillar hur hon varvar politik och vardag. Sanna for president!
  Tack för att du inspirerar mig med din blogg!

 5. Lena i Umeå maj 10, 2014 den 10:35 f m #

  Jag skickade en nominering till opinionsbildare, skrev ungefär så här: För henoms viktiga och inspirerande inlägg i HBTQ-frågor där hen exemplifierar från sina erfarenheter som lärare, förälder och medmänniska.

  Hoppas det är okej att jag skrev ”hen”.

  /Lena, 55-årig cistant

 6. Katten maj 10, 2014 den 4:54 e m #

  Jag nominerade dig till Guldpennan! 🙂

 7. Maria maj 10, 2014 den 5:22 e m #

  Så. Nu har även jag nominerat dig till Guldpennan, för att jag tycker du är bredare (bokstavligt) än opinionsbildarkategorin. Min motivering är att det alltid är så välskrivet, tankeväckande och ofta med en humoristisk twist.
  Jag funderar över andra val, Oxhen är ett bra sådant, och sen är jag lite förtjust i
  Burgschki 2.0.

  Ha en trevlig Mello-kväll!

 8. dykfamiljen maj 31, 2014 den 9:43 f m #

  Ja alltså, jag har varit på väg så många gånger. Men eftersom det är Veckorevyn som håller i tävlingen så tar det emot. Veckorevyn som gett mig (och så många andra) uppfattningen om vad som är rätt och fel med min kropp (smal-hets), tips om smink som ser “naturligt” ut, hur man ska göra för att få en kille och så vidare..
  Det tar emot liksom.
  Lyssnade på Karin & Saras podcast om ämnet som liksom satte huvudet på spiken. Vill man ha en medalj av någon som man tycker är en idiot? Lite den.
  Samtidigt som det vore bra för läsarna av Veckorevyn att få lite vettigt att läsa (din blogg) och de kanske inte skulle hitta hit annars.
  Dubbelt det där. Men vill du ha en nominering så får du! 🙂

  • Ja jag vet… förstår dig. Men samtidigt känner jag att min blogg behövs och att den lyfter perspektiv som få lyfter, plus att det skulle kännas fint för egot med en nominering. Det var finest awards tidigare i år och där hade de bl.a. en hbtq-kategori. Såg det för sent och blev rätt irriterad när den kategorin svämmade över av bögar samt innehöll heterosar men ingen transperson. Grrrr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: