Om mig

Sanna Mac Donald heter jag. Jag har alltid haft stora drömmar, högtflygande planer för mig själv och mitt liv. Författare, skådespelare, programledare, doktorera inom något viktigt (språk? Pedagogik? Likabehandlingsfrågor?) och föreläsa för hela världen… Rätt fåfängt kanske.

Men en del av det där har jag faktiskt lyckats med ändå. I slutet av december 2018 debuterade jag med romanen ”Om allt vore annorlunda” på Mima förlag, och den finns nu att köpa eller beställa både hos Akademibokhandeln, Ugglans butiker, Adlibris, Bokus och ett gäng andra ställen.

Föreläst och suttit i paneler har jag också gjort, och babblat för fulla muggar om likabehandlingsarbete i skolan, normkritisk pedagogik och hbtq-frågor.

I övrigt är jag dock rätt så vanlig: Heltidsarbetande språklärare och förälder till två barn.

Här skriver jag om nöjen, missnöjen och en vilja att förändra läraryrket, skolan, världen. Om att vara hbtq-person i en heteronormativ värld (hur spännande nu det kan vara). Och lite annat om livet, föräldraskapet och ytterligare normer som skaver både här och där.

Jag skriver texter som det ska gå att återkomma till, läsa igen, vrida och vända på, kanske provoceras lite av och som det på samma gång inte går att låta bli att skratta åt. Ta dig gärna en titt i arkivet, och lämna gärna en kommentar även på äldre inlägg.

Vill du nå mig så kan du maila till minasannaord@gmail.com, alternativt följ mig på facebook eller instagram vetja: @sannamacdonald

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: