Om

Sanna heter jag. Jag har alltid haft stora drömmar, högtflygande planer för mig själv och mitt liv. Författare, skådespelare, programledare, doktorera inom något viktigt (språk? Pedagogik? Likabehandlingsfrågor?) och föreläsa för hela världen… Rätt fåfängt kanske.

Men så befinner jag mig här i ett högst vanligt liv, som en vanlig lärare i en helt vanlig kommunal grundskola, boende i hyresrätt i vanlig stockholmsförort, gift (visserligen med en kvinna, men ändå) och förälder till en unge inklusive allt vanligt som hör till det.

Och så den där gnagande känslan av att jag vill göra något annat, något mer, något större.

Den här bloggen kanske är en begynnande 30-årskris?

Om nöjen, missnöjen och en vilja att förändra läraryrket, skolan, världen. Om att vara två mammor i en heteronormativ värld (hur spännande nu det kan vara). Och lite annat om livet, barnet och ytterligare normer som skaver både här och där.

Jag skriver texter som det ska gå att återkomma till, läsa igen, vrida och vända på, kanske provoceras lite av och som det på samma gång inte går att låta bli att skratta åt. Ta dig gärna en titt i arkivet, och lämna gärna en kommentar även på äldre inlägg.

Vill du nå mig så kan du maila till minasannaord@gmail.com, eller följ mig på facebook eller twitter vetja: @minasannaords

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: